تعمیر پکیج در اصفهان

مهندس بیگی

۰۹۱۳۳۱۵۱۸۲۴

تعمیر پکیج اصفهان

اگر پکیج آبگرمکن و شوفاژ خانه یا محل کار شما از کار افتاده است چکار باید کرد؟

باید اول یک نگاه به درجه گیج فشار آب بیاندازید و ببینید آیا فشار پکیج تنظیم شده است یا خیر،

برای تنظیم فشار یا اصطلاحا هواگیری پکیج می توانید آموزش تنظیم فشار پکیج را مطالعه کنید.

دومین کاری که باید انجام دهید اینست که بررسی کنید ببینید آیا گاز شهری یا کپسول قطع نشده باشد، بعضی مواقع وقتی به محل مشتری مراجعه می کنیم متوجه می شویم یکی از شیر های اصلی یا فرعی گاز توسط یک نفر به اشتباه بسته شده است، و خود دستگاه خراب نیست فقط شعله جرقه می‌زند اما روشن نمی شود،گاهی مواقع نیز مشتری فراموش کرده قبض گاز را پرداخت کند و مامور شرکت گاز از کنتور انشعاب گاز آنها را قطع کرده است.برای اینکه مطمئن شوید گاز دارید یک وسیله گازی دیگر مانند اجاق گاز یا سماور را روشن کنید و کمی منتظر بمانید ببندید روشن می ماند یا خود به خود خاموش می شود. اگر خاموش شد فشار گاز منطقه یا کپسول پائین است.

سومین کاری که باید بکنید اینست که روی صفحه کنترل یا صفحه نمایشگر ال سی دی یا چراغ های ال ای دی تعبیه شده بر روی برد نمایشگر پکیج بدقت نگاه کنید و ببینید دستگاه در حال نشان دادن چه ارور یا کد خطایی است.

دستگاه هایی که از افتاده‌اند یا خراب هستند یک علامت هشدار دارند که از طریق آن به مصرف‌کنندگان گزارش می دهند که چه مشکلی پیش آمده و کجای دستگاه خراب شده است. برای اینکه بفهمید کجای دستگاه پکیج خراب شده قبل از هرکاری یک فیلم ۱۰ ثانیه ای از چراغ های ال ای دی یا صفحه ال سی دی پکیج شوفاژ دیواری خود بگیرید. یادآوری می گردد هیچ کدام از دکمه های پکیج را نزنید چون در این صورت ارور یا کد خطای پکیج پاک می شود و باعث سردرگم و گیج شدن شما یا تعمیر کار پکیج می شود.

پکیج واقعا خراب یک چراغ قرمز دارد که عکس شعله ای که روی آن ضربدر کشیده شده است را نشان می دهد یا روی نمایشگر این تصویر چشمک می زند یا عکس یک زنگ یا زنگوله با یک ضربدر به نشانه آلارم یا هشدار نشان داده می شود. این یعنی اینکه خود دستگاه پکیج متوجه شده یک جای کار می لنگد و یک چیزی درست کار نمی کند.

اما از کجا بفهمیم چه چیزی خراب است و کدام قطعه داخل پکیج درست کار نمی کند؟

همزمان با نشان دادن علامت هشدار یا خطا و ارور پکیج یک یا چند عدد نیز روی برد نمایشگر روشن و خاموش می شود. پکیج هایی که صفحه نمایش دارند بیشتر یک حرف انگلیسی مانند E مخفف ارور یا F مخفف فالت یا خطا را بهمراه یک عدد نشان می دهند مثل E01 یا F37 اما پکیج هایی که صفحه نمایش ندارند از طریق چراغ های ال ای دی زرد رنگ بهمراه چراغ خطای قرمز رنگ نشان می دهد چه چیزی مشکل دارد مثلا چراغ قرمز شعله و چراغ زرد دودکش روشن و خاموش می شود یا چراغ ۴۰ و ۷۰ بصورت سریع چشمک می زند.

شما باید اول بصورت صحیح کد خطای پکیج را از طریق پنل دیجیتال یا آنالوگ تعبیه شده روی پکیج بخوانید و پیام پکیج را به این شکل دریافت کنید و بفهمید کد خطا و هشدار پکیج چیست.

بعد از فهمیدن کد خطا باید به لیست ارورها و کدخطای پکیج خود مراجعه و در جدول مربوطه ببینید این کد مربوط به چه قطعه ای می شود و چه معنا و مفهومی دارد. اگر لیست خطا و جدول ارور پکیج را روی بدنه پکیج پیدا نکردید از طریق نصب اپلیکیشن اندروید که در پائین همین صفحه قرار داده شده می توانید لست خطاهای همه مارک ها و مدل های پکیج را مشاهده کنید.